Hírek Kék hírek Makó

Kocsitetőn felejtett puskával hajtott ki a mosóból a gyepmester

Az autómosó biztonsági kamerája felvette, hogy  a makói gyepmester altatópuskájával a szolgálati kocsija tetején távozott a helyszínről. Azaz a fegyvert ott biztos nem lopta el senki. Hogy aztán ki találta meg, amikor lezuhant onnan? Nem tudni.

Major Zsuzsanna – Makó

– Felháborító, hogy azt hiszik nálunk tűnt el a puska. A képeken jól látszik, hogy a kocsi tetején volt, és azzal együtt hajtott ki a mosó területéről a gyepmester!- ecsetelte csütörtökön délelőtt Ács Henrik, az aradi utcai V Wax Autómosó alkalmazottja. Azt mondta, fotón nem szeretne szerepelni, és nagyon sokat nem is akar hozzáfűzni a napokban elterjedt hírekhez, hogy a mosóból lopták el a gyepmester puskáját. Ezt azonban határozottan cáfolta és ezért is mutatta meg a biztonsági kamera képeit, melyeket egyébként már a facebookra is kitettek. Jól látszik, hogy a terepjáró a puskával a tetején hajt ki a mosó területéről.

13939400_1236166076414943_2255437608074078844_n

Pirossal karikáztuk be a gyepmester, a mosóból távozó autóján maradt altatófegyvert.

Kedden számoltunk be róla, hogy eltűnt a puska. Erdei Ferenc  interneten kért segítséget az elhagyott munkaeszközének megtalálásában, ott azt írta, a mosóban tűnt el a puska. A sajtónak azonban sem akkor, sem most nem akart nyilatkozni, hiába kerestük. Továbbra is fenntartja, hogy esetleg akkor szólal meg, ha előkerül végre.

IMG_1844

Henrik megmutatta azt a helyet, ahol a terepjáró állt. Nem mosták, hanem porszívózták a belsejét, ezért került ki az autó tetejére. Feltehetőleg egyszerűen csak éppen útban volt a porszívózásnál és csak pár percre odébb tette a gyepmester takarításkor. Azonban később megfeledkezhetett róla, és így a tetőn maradt.

IMG_1861

Hogy végül vajon melyik kanyarban hagyta el a puskát, kihajtva a mosóból és most kinél lehet, egyelőre nem lehet tudni. A rendőrségen feljelentést tett. A Makói Rendőrkapitányság feljelentés-kiegészítést rendelt el, amelynek a végén a nyomozó hatóság dönt a feljelentés elutasításáról vagy a nyomozás elrendeléséről, amennyiben bűncselekmény gyanúja merül fel. A puska – ahogyan korábban írtuk- csak altató lövedékkel használható, és a gyepmester saját tulajdona volt.

Galéria:

navigate_before
navigate_next