Makó Sport

Fölényesen győzött a makói bokszoló

Restás Roland aranyérmes lett a dél-alföldi régió válogatottak ökölvívó versenyén Kecskeméten. A megmérettetésen egy makói húzott bokszkesztyűt.

Albert Barbara – Makó

A régió válogatottak pofonpartiján a dél-alföldi legjobbak küzdöttek Budapest környéki bokszolókkal. Serdülő és junior kategóriákban, illetve súlycsoportok szerint léptek az ökölvívók a ringbe. 11 pár körmérkőzésen dőlt el az első helyek sorsa. A legtöbben Kecskemétről mérték össze erejüket, Makóról és környékéről csak Restás Roland vett részt.

DSC02877

Az egyenes után jön egy horog

– Roland 5-0-ás pontozással nyert egy pesti fiú ellen, aki a junior Európa-bajnokságon is szerepelt. Kiválóan bokszolt, hihetetlenül jól vette az akadályokat és védte az ütéseket a ringben. Büszke vagyok rá, jelenleg jó formában van. A régió válogatott edzője, Konkoly István is megdicsérte, hogy kitűnően teljesített – számolt be az összecsapásról Kis Ferenc makói tréner.

A hétvégi siker után sincs pihenés, folytatódik a felkészülés a következő megmérettetésekre, valamint a Magyar Bajnokságra.

Restás Roland és Kis Ferenc a csúcsra törnek

– Örülök a fölényes győzelemnek, egy jó ökölvívó ellen bizonyíthattam. Továbbra is edzünk, nincs megállás. Igyekszünk a jövőben is hasonlóan jó eredményeket elérni – árulta el Restás Roland.