Színes Térség

4 héten át mintegy 2500-an az útvesztőben

Nyolcadik alkalommal szervezte meg a kiszombori Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör a kukorica útvesztőt. Idén a retro jegyében zajlott a négyhetes programsorozat.

Gajáta Fanni – Kiszombor

Endrész Erzsébet, Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör elnöke szervezőként és résztvevőként is azt véli, hogy idén is remek hangulatban telt a kukorica útvesztő. A visszajelzések is csak pozitívak: tökéletes, családias légkörről írtak többen is vendégkönyvbe.

DSC_8128

– Jól zártunk, nagyon sok embernek tudtunk örömet szerezni. Több mint 2500-an látogattak el hozzánk -árulta el a kiszombori honismereti kör elnöke. Mint mindig, idén is színes programokkal várták a kukoricásba érkezőket a szervezők. A retro és nosztalgia jegyében zajló útvesztőn volt veterán autó, hagyományőrzés, színjátszás és sok-sok főtt kukorica is.

DSC_2369

Az Óbébai utca végén, a kübekházi út folytatásán található útvesztőbe a helyiek mellett sokan Makóról, Szegedről, Hódmezővásárhelyről, de még Apátfalváról is érkeztek. Azonban idén már holland, skót és ausztrál vendégek is ellátogattak – ahogy az a vendégkönyvből kiderült.