Hírek Makó Sport Színes

Itt a nyár egyik legizgisebb tábora!

Akrobatikus rock and rollt tanulnak a csajok a héten a SZIGNUMBAN Tóth Pétertől.

Major Zsuzsanna – Makó

A nyár egyik legizgalmasabb tábora az, ahol akrobatikus rock and rollt lehet tanulni. Tóth Péter, a Broadway Dance Sportegyesület elnöke elmondta, azért hozta létre a tábort évekkel ezelőtt, hogy a nyári időszakban se szakadjanak meg az edzések, fel tudjanak készülni a következő szezonra és versenyekre egy kötetlenebb, lazább formában.

– A lányok koreográfiát, technikákat tanulnak.  Jó a hangulat, játékos csapatversenyeket tartunk. Összességében technikai felkészülés is egyben a következő évre – nyilatkozta Péter.

DSC_0634

A kilenc éves Guvat Tamara öt éve jár a Broadwayosok közé, de most először jött táborba. – Nagyon jó buli, a tánc része  a legjobb, de a csapat is nagyon jó, erre számítottam – mesélte. Mendei Dóra 11 éves,  ő azért jött, mert érdekelte ez a a táncos sport. – Nagyon tetszenek a koreográfiák, a mozgás, szeptembertől szeretnék edzésekre járni, mert a csapathoz akarok tartozni.

DSC_0623

A tábor általános iskolásoknak szól, a legkisebb tanonc 4 éves a legidősebb 13.  A tábor péntekig tart, vasárnap egy fellépéssel zárják, ahol megmutatják, mit tanultak. Szerdáig lehet még jelentkezni.

A Broadway Dance táncosairól legutóbb itt írtunk, ahol beszámoltunk róla, hogy Európa Bajnokok lettek!

Galéria:

navigate_before
navigate_next