Galéria Makó Színes

Palacsinta- és papucsdobáló verseny a fürdőben

A Hagymatikum Gyógyfürdőbe látogatott a Rádió 88 stábja. A fürdőzők rengeteg érdekes versenyen vehettek részt és értékes nyereményeket is nyerhettek.

Gajáta Fanni – Makó

A Hagymatikum fürdő nyári programjában a legnagyobb esemény a Rádió 88-cal közös strandparti. Ahogy már megszokott volt, idén is kitelepült a szegedi rádió és nem érkezett üres kézzel: értékes nyereményekért lehetett játszatni Gedzóval és segítőivel.

DSC_8880

11 órától egészen 17 óráig családi és egyéni játékokon vehettek részt a fürdőzők. Ilyen volt a frizbi vadászat, vagy éppen a papucsot a vödörbe játék is. A gyerekek legjobban a palacsintaevő versenynek örültek, sokuknak még a fülük is tejszínhabos volt. Persze, aki nem nyert, nem csüggedt: már a finom palacsintával is nyertek a résztvevők. A vendégek még tesztvezetéssel is élhettek, de inkább sokan a meleg ellen a vízben maradtak.

Képünkből galéria nyílik!

navigate_before
navigate_next

Akik lemaradtak volt a strandpartiról, ne csüggedjenek. Scheitzner Beáta ügyvezető igazgatótól megtudtuk, – közkívánatra – augusztus 19-én ismét a lampionos vízi diszkóval várják a fürdőzőket, illetve a nyári szezonzáró bulira is gőzerővel készülnek már.