Hírek Makó Színes

Őrületes a Hypnose – ma jön a folytatás!

Atom buli volt. Hypnose Weekend! Jó, hogy jöttél!

Major Zsuzsanna – Makó

DJ Lennard, Gabriel B és a Katapult DJ-k hatalmas bulit dobtak össze pénteken a Maros-parton. Lüktetésből lüktetésbe érkeztek a  szettek, amit át is vett a tömeg. Makó igazi, fiatalos arcát mutatta meg pénteken este. Szép csajok, jóképű pasik, kortyolgatnivaló italok és dance, dance, dance… – ilyen a Hypnose Weekend.

DSC_0380

A Maros-part a legtökéletesebb fesztiválhelyszín, ez ismét kiderült. Talán kevesen gondolnák, de maga a Hypnose öt évvel ezelőtt egy drogprevenciós program köré épült, és így nőtte ki magát. A szervezője, megálmodója két helyi rendőr, akik teljesen a saját szabadidejüket, pénzüket teszik a buliba. Szóval ők indították és gyűjtötték maguk köré azt a csapatot, akik összerakják a fesztivált. Néha szó szerint a színpadtól kezdve a hangosító pulton keresztül a sátrakig.

DSC_0390

Az este kellemes, makói szíveket megdobogtató szettje mindenképpen Gabriel B-jé volt. Budai Gábort sokan ismerik, itt nőtt fel, és itt tekerte a technikát már legalább 15 éve is a kis középsulis bulikban. Na, azóta, nemcsak ország, hanem szinte világszerte is ismert DJ, producer lett. Eszméletlen zenéket rak össze.

A buli szombaton folytatódik, a fesztivál kétnapos. Összességében,  ha most a Hypnosera gondolunk, és meglesz benne ez a lendület, plusz jön mellé még egy kis hátszél valamilyen komolyabb szponzor személyében, simán megjósolhatjuk a következő 5 évet is a makói fesztiválnak.

Galéria:

navigate_before
navigate_next