Galéria Hírek Makó Színes Videó

Ilyet csak egyszer lát egy évben – VW konszern party! GIGA galéria+ videó

Gyönyörű autók, ragyogó napsütés, kipufogó durrogtatás és hangerő verseny – ez várta az idei VI. Marosmenti Konszern Partyra érkezőket. 

Major Zsuzsanna – Makó

– Olyan vagyunk, mint egy nagyobb család. Barátságok kötődnek ilyenkor, amit az év többi részében is fenntartunk – ezt Lóczi Gábor, az autós találkozó egyik szervezője mondta. Többnyire telefonon vagy chaten tartják a kapcsolatot, hiszen sokan jönnek a makói találkozóra Szerbiából, Romániából, Szlovákiából is. Persze itt vannak a szomszédos megyékből és az ország távolabbi pontjairól is azok, akik már ráéreztek a Volkswagen feelingre.  A cégcsoporthoz tizenkét márka tartozik, közülük a hétköznapi használatban is leggyakrabban előforduló: Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda. DSC_0498

A Maros-parti Zöld Ház és környékén sorakoztak fel az idén is a gépek. Több mint százan. Délben körbeautózták a várost. Élőben mutattuk facebook oldalunkon.

httpss://www.facebook.com/makohirado.hu/videos/883281281777540/

A napot pedig ilyenkor beszélgetésre, játékokra, versenyekre szánják. Decibelt mérnek és megszavazzák a legszebb kocsit is.

DSC_0483

A felhozatal nagyon változatos, csak úgy mint az, ki mit hoz ki egy alapgépből. Kocsis Gergő például egy teljesen átépített Golfot hozott, amivel versenyzik is, és nem sajnálja tőle a gázt. Más megőrzi eredeti formájában és ápolgatja, tisztogatja a kisautót. Ez is benne van abban a hangulatos videónkban, amit a találkozóról készítettünk.

httpss://youtu.be/R7tcChIXE0c

Galériánk az alábbi képből lapozható:

navigate_before
navigate_next

Micsoda gépek! Audi, Volkswagen, Skoda csodák!