Galéria Makó Színes Videó

Táncos flashmob a Hagymatikumnál – videóval!

Első alkalommal készült flashmobbal a VargaBalett Táncműhely. A növendékeket a rossz idő sem tántorította el, ügyesen táncoltak a mai slágerre.

Gajáta Fanni – Makó

Ahogy már korábban is írtuk, a VargaBalett Táncműhely intenzív tánckurzust szervezett a héten, amelyen több mint 90 növendék vett részt, illetve a Szegedi Kortárs Balett és a Szegedi Nemzeti Színház táncművészei oktatnak. A kurzus keretén belül egy különleges műsorral készültek a balettosok: Varga József, a VargaBalett Táncműhely művészeti vezetője elmondta, először készültek flashmobbal a növendékek.

– Olyan sokan csináltak már ilyet, hogy felkeltette az érdeklődésemet, hogy mi lenne, ha balettosokkal kipróbálnánk, hogy milyen is ez – fogalmazott a vezető. – Mondhatni, ez egy mai franciasaláta volt, egy videó klip jellegű tánccal.

A táncosokat Nemes Roland, a Szegedi Nemzeti Színház táncművésze tanította be. A zenét a táncműhely vezetője találta ki és erre alkotott a táncművész. A flashmobra mindössze kétszer 20 percet készültek a növendékek – de ez egyáltalán nem látszódott meg. Profin táncoltak a kisebbek és a nagyobbak egyaránt.

navigate_before
navigate_next