Kék hírek

Ellopta, szétszerelte, eladta, megszívta

A rendőrség vádemelést javasol egy 38 éves férfival szemben, aki fél év alatt 15 búvárszivattyút tulajdonított el. A gyanúsított a készülékeket szétszedve értékesítette.
MH-CSMRFK

K. János a gyanú szerint a szennyvízaknákban tárolt, de még nem használt szivattyúkat 2015. év vége és 2016. április 11-e között tulajdonította el.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a csongrádi rendőrök elfogták a cselekményekkel megalapozottan gyanúsítható 38 éves férfit. A feltételezett elkövetőnél tartott házkutatás során a nyomozók lopáshoz használható eszközöket és szivattyú alkatrészeket is lefoglaltak.

A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Vallomásában elmondta, hogy a szivattyúk szétszedését követően külön-külön értékesítette az alkatrészeket.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a nyomozás befejezését követően üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt az illetékes ügyészségnek vádemelést javasol a terhelttel szemben.