Színes Térség

Borúra jött a derű a Sun City strandpartyján

Íjász-, frizbi- és dinnyeevő verseny is színesítette a Rádió 88-cal közös strandpartyt. Délutánra a nap is kisütött.

Korom András – Sun City

Bár borús időben kezdődött a Sun Cityben a Rádió 88 strandpartyja, a napsütés azonban dél utánra megjött. A Gedzó vezette party résztvevőinek hangulatát a remek környezet mellett s szegedi napozó válogatott tagjai, illetve a különböző játékok emelték: így az íjász- s frizbi- és a dinnyeevő verseny is.

A délelőtti viszonylag borús idő ellenére sokan voltak a kaland- és a wakeboard pályán, no meg a vízben és a vízparton is. Igaz, a tervezett napozóversenyhez hiányzott egy alapvető összetevő, már mint a napsütés.

– Az előző partyn olyan jó volt idő, hogy tele volt a strand. Volt horgászat, palacsinta evés, élvezték a gyerekek és a felnőttek is – mondta a szegedi Szekeres Imréné, aki családostól és barátaival érkezett a Sun Citybe.

navigate_before
navigate_next

– Tavaly minden hétvégén, szombat-vasárnap itt voltunk, jött az egész család. Csúszdáztunk, pizzáztunk, még wakeboard bérletünk is volt. Olivér fiunk hullámlovagolt, de mi mi is kipróbáltuk. Nekem nem sikerült vele menni. A nagyfiaink is kijöttek, s végül egész nyáron kijöttek ide barátostól – mesélte a makói ősökkel rendelkező Kusz Katalin, aki maga is benevezett az íjászversenyre.

A vetélkedők résztvevői mind-mind kaptak ajándékot, a nyertesek tollat, labdát, míg a többiek egy-egy zacskó Dunakavicsot.

Akinek van kedve az még nem késett el. Hiszen a Hódmezővásárhely és Szeged közt a 47-es főút melletti Sun Cityben további programokkal is várnak mindenkit.