Makó

Elbúcsúzott a Glorius igazgatója

Gergely Gábor, a Grand Hotel Glorius igazgatója lemondott a makói hotel vezetéséről, hogy saját vállalkozására, a Csillagösvény Élményparkra tudjon koncentrálni. A megbízott igazgató Bodrogi Csaba lett.

Gajáta Fanni – Makó

Közös megegyezéssel búcsúzott igazgatói posztjáról Gergely Gábor, a Grand Hotel Glorius egykori vezetője. Bodrogi Csaba megbízott igazgatóval közösen elmondta, mind a makói hotel és Gábor saját vállalkozásai – Ópusztaszeren a Csillagösvény Élménypark és a dekorációval foglalkozó cége – egész emberes feladatot kíván meg.

– Eljutottunk arra a pontra, ahol dönteni kellett, hogy hogyan is folytatódjanak a további ügymenetek. Gábor a saját vállalkozásait választotta, amelyet teljesen megértünk. Mi a sajátunkat visszük tovább, így jelenleg nem fogunk egyből új igazgatót keresni, hanem én veszem át feladatokat – nyilatkozta Bodrogi Csaba.

A szóbeszédek elkerülése végett mind a két fél megerősítette, semmiféle elbocsájtásról nem volt szó, illetve a jelenlegi, szakmailag kiváló személyzetet sem szeretnék kicserélni. Bodrogi Csaba hozzátette, szeretnék azt a koncepciót folytatni, amely az elmúlt évben elindítottak: az egyik, hogy helybéliek dolgozhassanak a szállodában, illetve a másik, hogy tanulókkal is együttműködnek a szakmai fejlődésükért.

– Mindent normálisan meg tudtunk beszélni – emelte ki Gergely Gábor. – Szeretném itt megköszönni a tulajdonosoknak azt a lehetőséget, hogy bíztak bennem és azokat az ötleteket, amelyeket közösen kitaláltunk, véghez is vittük ilyen rövid idő alatt – fogalmazott a leköszönő igazgató. Az elmúlt több mint másfél évet nem érezte nagy feladatnak, mivel magának érezte a teendőket.