Makó Színes

Meridián tornáztak a táborban

Harmadik hete zajlik a Pótnagymamák által szervezett gyermektábor. A kicsik sosem unatkoznak, minden napra érdekes programokkal készülnek nekik a nagyik. Ma meridián tornára invitálták őket.

Gajáta Fanni – Makó

Festenek, rajzolnak, kézműveskednek, társasjátékoznak és trambulinoznak azok a gyerekek, akik a Pótnagymamák által szervezett ingyenes tábornak vesznek részt. Ma délután Tilimpás Mária látogatott el az egykori Petőfi parki óvodába, ahol közösen meridián tornáztak az udvaron.

DSC_8097

– Mindennap valami más programmal készülünk kicsiknek. Tegnap délután Bárdos Andrea jött el hozzánk és nagyon szép dolgokat készítettek a gyerekek. De a foltvarrók is voltak nálunk és kutyás bemutatót is láthattak a gyerekek és azt szerették is – tudtuk meg Baranyi Bélánétól. Klári néni azt is elárulta, hogy nem csak a csemetéktől, de a szülőktől is nagyon jó visszajelzéseket kapnak. – A gyerekek mindig fűzik Margó nénit, hogy még a következő héten is jöhessenek. Péntekenként, a hét végén szinte minden szülő odajön, hogy megköszönjék a munkánkat.

DSC_8101

– Nekem nagyon tetszik, szeretek itt lenni – mondta a 10 éves Brachna Vivien. – Mandalát festettünk, de már kávéval is alkottunk Kati nénivel. Nekem az utóbbi jobban tetszett, mint a Mandala. Például napocskát színeztünk a barna különböző árnyalatával.

DSC_8105

– Már találtam itt barátokat is és igazából anyáék ezért is mondták, hogy jöjjek ide. Illetve, hogy ne mindig a számítógép előtt üljek – árulta el Erlicz József. A kisfiú elmondta, nyáron még fog táborozni, vagy lovas- vagy íjásztáborba szeretne menni. – Ezek az ősmagyar dolgok érdekelnek.