Minden korábbi olimpiai közvetítésnél részletesebben és minden eddiginél nagyobb terjedelemben számol be a XXXI. Nyári Olimpiai Játékok történéseiről a közmédia.

A világszerte nagy érdeklődéssel várt sportesemény felvezetése a közvetítések indulásáig 9240 percnyi műsoridőt tesz ki, azaz 154 órában foglalkozik az olimpiával a köztévé a láng fellobbanása előtt.

Az eddig olimpiákon nyert 168 magyar aranyéremről emlékeznek meg a képernyőn, izgalmas archív felvételekkel tisztelgünk a múlt sikeres magyar sportolói előtt, a jelen bajnokait Rió éremesélyes magyarjait pedig mini-portrésorozatban mutatja be a köztévé. Az Út Rióba című olimpiai háttérműsor egy éve követi az olimpiára készülő sportolók és az őket segítő szakemberek mindennapjait, a ráhangolódást pedig az olimpiát megelőző hetekben még több új magazinműsor indításával segíti a köztévé. Az Irány RIÓ és a Visszaszámlálás Rióra magazinműsorok nézői olyan információkat jutnak, és olyan exkluzív tartalmakat láthatnak, amelyek ismeretében az olimpiai játékok közvetítései még élvezetesebbek még érdekesebbek lesznek.

A #veletekvagyunk hashtaget használva az MTVA nézői az Olimpia ideje alatt üzenhetnek is a sportolóknak. Az M4 Sport Facebook oldalára érkező szurkolói üzenetek közül a legjobbakat az M4 Sport csapatának tagjai adják majd át a magyar olimpikonoknak. Így nem csak elhozzuk hazánkba az ötkarikás játékokat, hanem a magyar szurkolók hangját is elvisszük Rióba, hogy a sportolóink érezzék, hogy 15 millió magyar van velük a nagy nemzetközi megmérettetésen – közölte az MTVA.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest