A Makó FC szerdán a Foliaplast-Bordány SK otthonában lép pályára a Magyar Kupában.

Albert Barbara – Makó

A csapat már július elején megkezdte a felkészülést a 2016/2017-es idényre. A keret jelentősen megváltozott, hiszen nyolc játékos távozott és hat érkezett. A fiúk az első edző meccsen 3-1-re győztek a Tótkomlós ellen majd a hazai u-19-es utánpótlás csapattal mérték össze erejüket. A makói focisták Mezőhegyesen 3-3-as, Pécskán pedig 1-1-es döntetlent játszottak.

DSC06056

Ha a csapat továbbjut Bordányban, akkor augusztus 10-én ismét következhet egy összecsapás, illetve egy újabb siker esetén augusztus 17-én is.

A Bordány SK Csongrád megye II. osztályában játszott a 2015/2016-os szezonban és 4. helyezett lett. Idén már a megyei első osztályban indulhat, így a bajnokságban is találkozhat majd a két csapat.

DSC04144

Az első bajnoki fordulót augusztus 21-én rendezik meg. A Makó FC a Csongrád TSE vendégeként lép pályára.

A makói focicsapat a tavalyi idényt a 8. helyen zárta, 17-szer győzött, 3-szor játszott döntetlent és 12-szer szenvedett vereséget. A labdarúgók 69-szer találtak be a hálóba és mindössze 38 gólt kaptak.

DSC06460

A távozó játékosok listája: Vass András (Méhkerék), Juhász Jónás (Mórahalom), Sarnyai Róbert (Mórahalom), Czebe Norbert (Algyő), Matuz Tamás (Apátfalva), Bress Balázs ( ? ), Mátó Gergő (Balatonfüred), Szalkai Gábor (Balatonfüred).

Az érkező futballisták névsora: Garamvölgyi Csaba (FK Szeged), Bánóczki Dániel (UTC), Solymosi Attila (újrakezdte), Galló Gergő (HFC), Gémes Bence (Sándorfalva), Széll Kristóf (Sándorfalva).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest