A hátizsákban talált bankkártyával nem sokkal később vásárolt is a tolvaj. A biztonsági kamera ekkor vette fel. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, jelentkezzen.

MH-CSMRFK

Az ismeretlen elkövető még pénteken 23 óra 50 perckor Szegeden, a Felső-Tiszaparton található szórakozóhelyen eltulajdonította a sértett hátizsákját a benne lévő személyes iratokkal és készpénzzel együtt. A tettes nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után a közeli üzletekben a sértett bankkártyájával vásárolt, amelyről kamerafelvétel is készült. A Szegedi Rendőrkapitányság  lopás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest