Válltáskát loptak az áruházban, s a villamosfülkéből a pofátlan tolvajok. A rendőrök keresik őket.

MH-CSMRFK

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. Az egyik esetben július 20-án valamivel 5 óra előtt a feltételezett elkövetők Szegeden, a Rókusi körúton található áruház területéről eltulajdonították a sértett válltáskáját. A bűncselekmény elkövetőiről kamerafelvétel készült.

Egy másik esetben ugyanezek személyek július 20-án valamivel 5 óra után Szegeden, a Csongrádi sugárúton található Európai liget végállomáson álló villamos vezetőfülkéjéből eltulajdonítottak egy táskát.

2

A cselekményről és az elkövetőkről az utastérbe szerelt kamera készített felvételt

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest