Nagy érdeklődés övezte a Hagymatikum péntek esti, hangulatos programját. A strandpartyt választó vendégek lampionfénynél fürdőzhettek és a vízben bulizhattak. Aki a csendesebb kikapcsolódás mellett döntött, különféle páros masszázsokat vehetett igénybe.

Szabó Anita – Makó

A Hagymatikumban a vendégek szó szerint megmártózhatnak az élményekben – erre bizonyíték a hétvégén megrendezett Strandok Éjszakája program. A Magyar Fürdőszövetség szervezéshez csatlakozó makói fürdőben lampionos party és éjszakai vízi disco várta a szórakozni vágyó vendégeket, akik retro zenére táncolhattak a medencékben.

– Harmadik alkalommal veszünk részt a kezdeményezésben. Köztudott, hogy minden pénteken és szombaton meghosszabbított nyitva tartással várjuk a látogatóinkat, ehhez szerettünk volna most még pluszt adni. A célunk az, hogy maximálisan jól érezze magát, aki úgy dönt, hogy velünk indítja a hétvégéjét. Ma este mindenki megtalálhatja a számára legjobb kikapcsolódási lehetőséget. Lehet fürdeni, bulizni a kültéri medencében hangulatos körülmények között, de aki pihenni, relaxálni szeretne, az szaunázhat és többféle páros masszázs közül válogathat – tudtuk meg Scheitzner Beátától. a Hagymatikum Fürdő igazgatójától, aki 1500 főre saccolta a pénteki látogatók számát. Minden eddigi Strandok Éjszakáján részt vett a Kovács házaspár, akik éppen az idei rendezvény napján, július 29-én ünnepelték a házassági évfordulójukat.

– Ez a fürdő a kedvencünk, nagyon szeretünk itt lenni. Szuper rendezvények vannak, és mindig remekül érezzük magunkat, így biztosan jönni fogunk legközelebb is – lelkesedett Kovácsné Szász Éva és Kovács Gábor, akik Deszkről érkeztek. A makói Petrik Soma szintén gyakori vendég a Hagymatikumban, kérdésünkkor a Molnár&Hermann Retro Show zenei kínálatát hallgatta a parton. – Tetszik a buli, jó ötletnek tartom és kiváló a hangulat. Egyedül érkeztem, de sok ismerősöm van itt. Úgy tervezem, hogy tíz óráig biztosan maradok – avatott be terveibe.

A nyári fürdős rendezvények sora tovább folytatódik; augusztus 7-én, vasárnap lesz a szezonban második alkalommal családi és sportnap, amelynek vetélkedőire már lehet online nevezni és ahová szeretettel várja az érdeklődőket a Hagymatikum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest