Háromféle kerékpárméretből választhatnak azok a turisták, akik két keréken szeretnék megismerni Makó és környékét. A kölcsönzés a helyiek számára is nyitott.

Gajáta Fanni – Makó

Új szolgáltatással bővült az Infopont Makó: idén júliustól háromféle méretű kerékpárból választhatnak a bicajozni vágyó turisták és helyiek egyaránt. Ábrahám Magdolnától, Makó Város Önkormányzat PR referensétől megtudtuk, 6 felnőtt, 3 tinédzser és 3 darab gyermek bicikli várja a kerékpárosokat.

– Minden kerékpárunk rendszeresen karbantartott, a KRESZ szabályainak megfelelően felszereltek. Bérlőink zavartalan kikapcsolódása érdekében felvilágosítást adunk a városi kerékpározással kapcsolatban – tette hozzá a PR referens.

DSC_7781

A kétkerekűkhöz bukósisakot, láthatósági mellényt, pumpát, gumijavító szettet, zárat és kerékpáros térképet biztosít az Infopont. Természetesen, akkor sem kell kétségbe esni, ha valami probléma jelentkezik: minden zárhoz tartozik egy kulcstartó, amelyen egy vészhelyzet esetén hívható szám áll, illetve egy bármikor hívható szerelő is mindig rendelkezésre áll, aki a helyszínre megy és megjavítja a hibát.

DSC_7786

További információról a Infopont Makó munkatársait kérdezheti személyesen, a Széchenyi tér 13-15 szám alatt, a főtéri szökőkúttal szemben, illetve telefonon a +36 20 258 5740-es számon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest