Második alkalommal kezdődik a Makón, és kistérségében élő gyerekek számára szervezett gitárzenekari tábor és azt követően látogat el oda Csáki András Artisjus-díjas gitárművész. Az utóbbi gitárkurzus résztvevői többségében klasszikus gitár szakos egyetemi hallgatók az ország minden szegmenséből.  

MH – Kiszombor

Az egyhetes gitárkurzusoknak az AQUA P’ART Szállás, Kemping és Szabadidőközpont és a Tó-Party Panoráma Panzió ad helyet. A “Kiszombori Gitárkurzus 2016” elnevezésű zenei koncert sorozatot a július 30-án tartandó “Ifjúsági Gitárzenekari Koncert” nyitja meg, majd másnap Csáki András világhírű gitárművész ad hangversenyt a Kiszombori Rotundában július 31-én este 17:30-kor.
Az órák látogathatóak, az érdeklődő közönség számára passzív részvételi lehetőséget biztosítunk.  Részletek a tábor honlapján.

A résztvevők a szakmai órákon kívül megismerkedhetnek Kiszombor kulturális és természeti értékeivel, mindamellett élvezhetik a makói Hagymatikum Termál- és Gyógyfürdőt, és megismerkedhetnek a helyi gasztronómiai specialitásokkal.
A hetet augusztus 7-én este 7-kor a résztvevők koncertje zárja a makói zenepavilonban, ahol számot adhatnak a kurzus során elsajátított ismereteikről.

A koncertekre a belépés ingyenes! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest