Csúszda, mini konyha és rengeteg játék várja a gyermekeket a Grand Hotel Glorius vadonatúj játszószobájában.

Major Zsuzsanna – Makó

Nincs fantasztikusabb a gyermeki kacajnál! Ezt a makói Grand Hotel Gloriusban is tudják, ezért egy kis játszószobát alakítottak ki a hotelben, hogy a családok kényelmesen és jókedvűen tölthessék el gyermekeikkel az időt. Lehet autózni, kreativitást fejleszteni fa vonatsín építésével, és persze babázni is a padlószőnyeggel borított szobában, ahol minden a gyermekekre szabottan áll rendelkezésre. Még egy kis mini konyhát is telepítettek, ahol akár azt is eljátszhatják a kicsik, milyen finomságokat készítenének anyunak vagy apunak a Glorius konyháján.

DSC_0840

– A hozzánk érkező családok részéről merült fel az igény a játszószobára. Örömmel vettük az ötletet, és kialakítottuk a harmadik és negyedik emelet között ezt a kényelmes játszószobát. Gyakorló anyukaként pontosan tudtam, hogy mi az, aminek a legjobban örülnek a gyermekek. Így került bele csúszda, hinta, babák, pónik és autók. Készségfejlesztő játékokat is beszereztünk, színezők, és építőkocka is van. Az egész terem puha szőnyeggel borított, a család együtt töltheti el az idejét miközben örömet szereznek a gyermeküknek- mondta Rosta Enikő marketing igazgató.

DSC_0817

Maga a játszószoba a lépcsőházból közelíthető meg, a harmadik és negyedik emelet között. Akár öt percre, vagy több órára is elfoglalhatják magukat a gyermekek a szüleik társaságában, hiszen kényelmes, és szórakoztató kikapcsolást biztosít a gondos felszereltsége.

A játszószobát nem csak a hotel vendégei, hanem az akár egy ebédre betért család kisgyermekei is igénybe vehetik.

További képeink:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest