Kék hírek

Apátfalvi nők raboltak ki egy idős asszonyt

Két 20 éves apátfalvi és magyarcsanádi nő behatolt egy klárafalvi házba, egyikük hátulról fejbe vágott egy idős asszony, majd elvitte annak táskájából a pénzt.

MH-CSMRFK
A szegedi nyomozók azonosítottak két apátfalvi nőt, akik egy idős asszonyt raboltak ki Klárafalván. Magyarcsanádi társuk ellen kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A gyanú szerint a három feltételezett elkövető pénteken 12 óra körül, személyautóval érkezett meg a sértett klárafalvi otthonához. Egyikőjük a családi ház előtt, a gépkocsiban maradt, míg két társa bement a házba. Az egyik gyanúsított az idős asszonyt hátulról fejbe ütötte, majd a sértettnél lévő táskából készpénzt vett el. A terheltek ezután az autóval távoztak a helyszínről.

A nyomozók egy 20 éves apátfalvi nőt rablás, a személyautóban tartózkodó magyarcsanádi nőt kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A rendőrök őket őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat. Harmadik társukat még keresi a rendőrség.