Makó Színes

Egyre népszerűbb a Glorius Vigadó esküvő szolgáltatása!

Vörös szőnyegen vonulhatunk egy exkluzív, gyönyörű környezetben. Aki a Glorius Vigadó esküvőszervező szolgáltatását választja, annak nincs más dolga, mint megélni a pillanatot életének legszebb napján.

Major Zsuzsanna- Makó

Egyre népszerűbb a Grand Hotel Glorius esküvőszervezői szolgáltatása, aminek exkluzív helyszínéül a Glorius Vigadó szolgál. Konferenciákra, céges vacsorákra, és egyéb rendezvényekre is bérelhető, akár az esemény teljes lebonyolításával. A Glorius Vigadó több mint egy rendezvényhelyszín. Maga az élmény.

_MG_9970

Aki exkluzív álomesküvőt szeretne egy családias színtéren, annak a legjobb választás a Glorius Vigadó. A menyasszonynak csak a ruhájával kell foglalkoznia, és az álompár így arra tud figyeli, ami valóban fontos: megélni minden a pillanatot a maga gyönyörűségében, életük legszebb napján.

_MG_9975

Skótdudás esküvőt is rendeztek már itt.

 

– Egyre népszerűbb a hotel ezen szolgáltatása. A Vigadó 2016 tavaszán épült, a szálloda design elemeit tükrözi, berendezése az Art Deco stílust és a báli hangulatot idézi. Akár 130 fő befogadására is alkalmas. Különlegessége, hogy a vendégek vörös szőnyegen vonulhatnak be, mint a sztárok. – tudtuk meg Rosta Enikőtől, a hotel marketing igazgatójától.

 

A Grand Hotel Gloriusban szállást is tudnak foglalni a vendégek részére, így gondtalanul ünnepelhetnek akár reggelig. A hotelben 37 szoba áll rendelkezésre, alapágyon 74 főnek.

_MG_9964

Igény szerint az esküvői menüt is elkészítik. A finomságok tárháza kifogyhatatlan. A glutén- és tejérzékenyek, vegetáriánusok is kedvükre falatozhatnak. Lehet fatálas, gourmand, svédasztalos, grilles finomságokat is rendelni.

IMG_5251

Nem csak Makóról, de Szegedről is egyre többen választják esküvőjük helyszínéül a Glorius Vigadót. Az egyik legkülönlegesebb esemény az idén nyáron az volt, amikor skót dudával, kiltben, azaz kockásszoknyában kísérték a násznépet.

navigate_before
navigate_next