Makó Színes

Csúszdázni szeretnek a csobbanós napközisek

Idén már harmadik alkalommal indította el a Hagymatikum Gyógyfürdő a csobbanós napközijét. A gyerekek nagyon élvezik az egész napos fürdőzést, többen visszajáró táborozók.

Gajáta Fanni – Makó

Már a meghirdetés utáni első hetekben szinte betelt a Hagymatikum Gyógyfürdő csobbanós napközijének létszáma. Scheitzner Beáta ügyvezető igazgató elmondta, több visszatérő gyermek is van a táborban, akik magukkal hozzák a barátaikat, rokonaikat. Olyan csoportok is vannak, akik egyszerre iratkoztak fel, hogy biztosan egy turnusban lehessenek a kicsik.

– A jelentkezők nagy része Makóról érkezik, de a kistérségből és Szegedről jönnek hozzánk gyerkőcök – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

DSC_6760

A gyerekekre animátorok vigyáznak, akik mindennap felmérik, hogy a kicsik mit szeretnének csinálni. Badó Emese – aki már harmadik éve vesz részt a csobbanós napköziben animátorként – elmondta, a gyerekek főleg kézműveskedni szeretnek. De a csúszda is a kedvencek között szerepel.

– Egyértelműen a csúszda a kedvencük, amióta itt van a családi és a zöld is. Nagy szívfájdalmuk, hogy a fehéren nem csúszhatnak. Emellett nagyon szeretnek a 33 méteres medencébe is ugrálni – mondta az animátor.

DSC_6753

Buella Dániel egyik kis barátjával, Magyar Marcellel érkezett a makói fürdőbe Szegedről. Dani már második alkalommal vesz részt a csobbanós napközin, ahol legjobban csúszdázni és kézműveskedni szeret.

– A legjobb barátom anyukája Makón dolgozik és ő találta ki, hogy jöjjünk együtt – árulta el Dani. – Nagyon szeretek itt lenni, mert sok jó dolgot csinálunk, például cipős dobozból mesedobozt.

DSC_6746
Marci és Dani Szegedről jött a Hagymatikumba.

– Nagyon jó foglalkozások vannak és remek itt lenni – vette át a szót Sonkovics Bence, aki már ebben az évben többször is részt vett a táborban. – Biztosan mondani fogom a barátimnak, hogy jöjjenek ide.