Nyári szabadság kezdődik ma és tart egészen augusztus hó 19-ig a Makói Járásbíróságon is. Ez alatt a bíróságok változatlanul fogadják a beadványokat, folyamatosan intézik a halaszthatatlan ügyeket és biztosítják az iratok megtekintését, a másolatok kiadását.

MH – bíróságok

A kezelő irodákon azonban módosul az ügyfélfogadási rend az alábbiak szerint: a Szegedi Járásbíróságon (a Végrehajtói Iroda kivételével) és a Szegedi Törvényszék irodáiban (kivéve a Cégbíróságot) hétfőtől – csütörtökig: 8-10 óráig, pénteken 8-13 óráig, a Szegedi Járásbíróság Végrehajtói Irodáján: hétfőtől – csütörtökig: 9-11 óráig, a Szegedi Törvényszék Cégbíróságán: augusztus hó 31ig: hétfőtől – csütörtökig: 9-11 óráig várják az ügyfeleket.

A Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon, a Csongrádi, Hódmezővásárhelyi, Makói és Szentesi Járásbíróságokon az ügyfélfogadás rendje a tárgyalásmentes időszakban is változatlan.

Mától augusztus hó 19-ig kizárólag a Szegedi Járásbíróság és a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság látja el változatlanul heti egy munkanapon, pénteken a panasznapi teendőket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest