Halálra verte a testvérét egy kiszombori férfi. Addig ütötte, amíg élt. Azután felfektette az ágyra és mentőt hívott. A falubeliek azt mondták, verekedős volt. Egyszer egy nőt ütött esernyővel a főtéren. VIDEÓVAL.

Major Zsuzsanna – Kiszombor

Rendszeresen veszekedett, üvöltözött egymással a két testvér- nyilatkozta Zatykó Szilvia, aki ezt két házzal odébb is hangosan hallotta mindig. István és Sándor édesanyjuk haláluk óta élt a Pollner Kálmán utcai házban. Állandóan civakodtak. Feltehetőleg az ital és a pénz miatt. Az ötven év körüli Sándor közmunkásként is dolgozott, de amit keresett elitta. Ezt nem nézte jó szemmel öccse, István és rendszeresen szóvá tette neki. Ha pedig nem bír vele, ütötte is. Nézze meg videónkban, mit mesélt a szomszédjuk, Szilvia:

https://youtu.be/QmTeOLQ5P7U

A veszekedés szerdán este nyolc órakor kezdődött. A 48 éves István többször mellkason és arcon ütötte testvérét, akinek eltört az orra és több bordája. Ezután lefektette az ágyra. Később, amikor látta, hogy nem ad semmilyen életjelet, kihívta a mentőket. Ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A rendőrség videófelvételt készített a kihallgatásról és az is jól látszik, ahogyan este körbejárják a házat, és István azt mutatja, hol, mi történt.

httpss://youtu.be/sFJ99HfzA2I

Úgy tudjuk, a testvérpárnak még három testvére van és két féltestvére. Azonban egyikükkel sem tartották igazán a  kapcsolatot. Lány testvérük szintén Kiszomboron lakik, őt kerestük, de nem nyitott ajtót.

Az egyik falubeli – aki nem vállalta arcát és nevét- azt mesélte, hogy Istvánról eddig sem terjedtek jó hírek. Egyszer egy nőt ütött a főtéren esernyővel, mindenki szeme láttára. De többször volt agresszív viselkedése miatt már bajban, börtönben viszont még nem.

A férfit a rendőrök őrizete vették és az ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatására.

Fotók a helyszínről:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest