Ellepték a várost a Pokémon figurák. Vadásszuk őket együtt! 

Major Zsuzsanna – Makó

A Pokémon GO lényege az, hogy egy telefon vagy tablet segítségével összemoshatjuk a virtuális teret a valósággal. A játék egyszerűen megfogalmazva arról szól, hogy a szabadban, az utcákon, tereken sétálgatva kis állatkákat gyűjthetünk be és harcoltathatunk a telefonunkon.

A Hagymatikumnál,  a Glorius Hotelnél, a Hagymaszobornál is találtunk Pokémon figurákat. De vannak olyan helyeken is, amikre nem is gondoltunk volna. Például tudják, milyen szobor van a Tanuszoda előtt? Vagy milyen emléktábla a Kelemen-ház mellett? Mi sem, de a játék közben kiderült. Ezt a Gloriusnál lőttük:

image

Ezt pedig a Szent István sulinál:

image

További képeink:

Magyarországon nagyjából két napja tölthető le, a külföldön egy hete megjelent játék. New Yorkban már csaknem hisztéria tört ki, mert a Central parkban egy különleges Pokémon tűnt fel. Amerikában naponta 26 millióan használják, és úgy tűnik minden eddigi számítógépes játékrekordot meg fog dönteni. Bár ingyenes, plusz dolgokat lehet benne pénzért venni.

Innen tölthető le: iOSre és Androidra.

Ez pedig az a facebook csoport, ahol megvitathatjuk, ki hol tart, merre jár és hol, mit talált Makón és a térségben. Hajrá! Vadászatra fel!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest