Megtelt a Hagymatikum Gyógyfürdő élménymedence tere: Korda Györgyre és Balázs Klárira nem csak a magyarok, de a külföldi vendégek is kíváncsiak voltak.

Gajáta Fanni – Makó

Utolsó napjához ért a háromnapos fürdőfesztivál, amelyen a középpontban a retro állt. Mint ahogy tegnap, ma is volt divatbemutató a régi idők ruháival, illetve baba- és gyermekszépségverseny is. A sport sem maradhatott el, volt aquazumba és Feel Good Tánciskola bemutató is. A kreatív sarokba a gyerekeket várták az animátorok, ahol rajzolhattak, színezhettek és origamizhattak is. Ma egy bűvész is elkápráztatta a vendégeket.

DSC_7073

A délután sztárvendége Korda György és Balázs Klári volt. A házaspár nemrégiben fogadott egymásnak újra hűséget 34 év után, ezzel is jelképezve szerelmüket. Az énekeseknek hatalmas sikerük volt, az élménymedencénél felállított színpad körül alig lehetett megmozdulni.

DSC_7055

Sokan más településekről jöttek, hogy élőben is meghallgathassák a Lady N-t és a Mamma Maria számot. Gyuri és Klárika szívesen társalgott közönséggel és viccelődött is egymással. Korda Gyuri a koncert előtt elmondta, félénken fog figyelni a fürdőruhás hölgyekre, ugyanis Klárika úgyis észreveszi, ha a figyelme másfelé terelődik.

Késő délután Molnár & Hermann Retro Show volt kívánságműsorral egybekötve. A páros elmondta, az 1970-es évektől egész napjaink zenéire számíthatnak a vendégek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest