Makó Színes

Keresztes Ildikó is énekelt ma a fürdőfesztiválon

A szombati napon a különböző bemutatókat tekinthettek meg azok a fürdőzők, akik a Hagymatikumot választották pihenésképpen. Emellett sztárvendégből sem volt hiány.

Gajáta Fanni – Makó

Kelemen Ryu Ju Jitsu, step és hagyományos aerobik, teakwondo, kick-box, thai box és az Xtreme Tánciskola bemutatóját is sokan érdeklődve figyelték a Hagymatikum Gyógyfürdő beltéri színpadán. A mozgás mellett a kreatív sarok és a retro divatbemutató sem maradhatott el. A nemrég hazatért Kothencz Petrát is köszöntötte Scheitzner Beáta ügyvezető igazgató.

12322935_1650795958574478_6083742708909510064_o

A jó italokról Lajsz András koktélkirály gondoskodott. A mixer még Keresztes Ildikónak is készített egy üdítő italt. Az énekesnő fellépésére sokan voltak kíváncsiak, aki saját szerzeményeivel örvendeztette meg a közönséget.

DSC_6946

– Többek között a munkában azt élvezem, hogy mindig más és más helyszínen vagyok. Minden helyzet hoz egy újabbat, új és másfajta közönséget. Ugyanúgy szeretem a pici fellépéseket, mintha 80 ezer ember előtt vagy színházban lépek fel. Szeretem a munkám sokszínűségét – mesélte a fellépés után Keresztes Ildikó. – Élveztem a mai fellépésemet is.

navigate_before
navigate_next

Az este zenés kívánságműsorral és vízi diszkóval folytatódott.