Kék hírek

Piás sofőrök menekültek a rendőrök elől

Két sofőr is megpróbált egérutat nyerni az őt megállító rendőrök elől meglépve. Egyiküket egy árok, a másikukat az útpadka állította meg.

MH-CSMRFK

A Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai még szombaton 4 óra körül próbáltak meg igazoltatni a Rába utcában egy személygépkocsit. A járművezető a megkülönböztető jelzés ellenére nem állt meg, hanem gyorsítani kezdett. A rendőrök több utcán keresztül követték az autót, amelynek vezetője a Honfoglalás utcában elvesztette uralmát a jármű felett és az út menti árokba csúszott. Ekkor a sofőr kiszállt és futásnak eredt, csak a rendőri felszólításra volt hajlandó megállni. A helyszínen használt alkoholszonda bűncselekményi értéket mutatott, ezért a 41 éves szegedi férfit előállították. P. Péterrel szemben járművezetés ittas állapotban vétsége miatt büntetőeljárás, az elkövetett közlekedési szabálysértések miatt szabálysértési eljárás indult.

20161107091128

Másnap a Móravárosi körúton próbáltak megállítani a rendőrök egy személygépkocsit. Ennek a járműnek a vezetője sem volt hajlandó megállni, hanem tovább hajtott. A sofőr végül a Kálvária sugárút egyik kereszteződésében az útpadkának ütközött. A 39 éves baksi férfiról is kiderült, hogy alkoholt fogyasztott vezetés előtt, ezért a rendőrök előállították. K. Zsoltnak az ittas vezetés miatt közigazgatási bírságot szabtak ki, az elkövetett közlekedési szabálysértések miatt szabálysértési feljelentéssel éltek ellene.