Galéria Hírek Ország-világ Sport Színes

Portugál győzelem az Eb-n! A teraszon néztük a meccset

Ronaldo nélkül győztek a portugálok. Megtelt a Glorius Hotel Eb terasza a francia – portugál döntőn. Családok, fiatalok és idősek együtt nézték a mérkőzést, amiben sokáig döntetlen játszott a két legjobb. Galériával.

Major Zsuzsanna – Makó

A hosszabbítás és a számtalan helyzet ellenére is a türelem játéka volt az Eb végső mérkőzése. A hotel teraszán is látszódott az arcokon: többet vártak a végső küzdelemtől. Ronaldo  fájdalmas megtorpanása és leszállítása a pályáról kicsit megviselte a portugál drukkereket. A végső győzelem viszont kárpótolta őket. Amíg a magyar csapat versenyben volt, a tudósításaink a javarészt arról szóltak, ki, hogyan szorít a magyaroknak, többször jelentkeztünk be élőben a teraszról és mutattuk meg fotógalériákban is a hangulatot. Mint most:

navigate_before
navigate_next

A facebookon nyitottunk egy külön csoportot, azoknak a makóiaknak, és elszármazottaknak, akik kiutaztak valamelyik magyar meccsre. Tagadhatatlanul a legizgalmasabb cikkünk a David Guettás lett. Ide kattinthat, ha el szeretné olvasni.

IMG_1659

Szívesen fogadjuk élményeiket, beszámolóikat ehhez a cikkhez kommentben. Küldjenek fotókat, történeteket, videókat arról, önöknek mit jelentett ez az Eb!