Programok

Pénteken kezdődik a fürdőfesztivál

A makói Janicsek Roland fellépésével veszi kezdetét a háromnapos fürdőfesztivál a Hagymatikum Gyógyfürdőben. Idén is rengeteg interaktív programmal várják a vendégeket.

MH – Makó

Tavaly rekordmennyiségű látogató érkezett a Hagymatikum Gyógyfürdőbe a fürdőfesztivál idején. Scheitzner Beáta ügyvezető igazgató reméli, hogy idén is csúcsot döntenek, ha az időjárás is engedi. Azonban ha az idő rosszabb lesz, a programokat a beltéri medencéknél szervezik meg.

Pénteken a megnyitó után a makói Jancsik Roland énekes műsorával kezdődik a fürdőfesztivál, majd őt Molnár & Hermann Retro Show-ja követi. Velük kétszer is találkozhatnak a fürdőzök a pénteki nap folyamán. A nap sztárvendége Voksán Virág lesz.

Aki a szombati napot választja a fürdőzésre, biztosan nem fog unatkozni. Ingyenes egészségügyi szűrések, kreatív sarok, különböző mozgással kapcsolatos bemutatók és retro divatbemutató is lesz. Ezen a napon két sztárvendég érkezik a fürdőbe: Lajsz András és Keresztes Ildikó személyében.

Vasárnap a családi nap jegyében telik, igazi családi bográcsos főzőversennyel indul nap. A testmozgás ekkor sem maradhat el, lesz buborék foci és aquazumba is. Baba- és gyermekszépségversenyre is jelentkezhetnek az apró szépségek. A fürdőfesztivál utolsó napján Korda György és Balázs Klári látogat el a fürdőbe. Utánuk zenei kívánságműsorral várják a fürdőzőket.

fesztivalvegleges