Színes

Kétszer is megtelt a Marczibányi tér – galériával!

Nagy sikere volt a Happy Gangnek és Delhusa Gjonnak is: az előadók kétszer töltötték meg nézőkkel, rajongókkal a Marczibányi teret. Az énekesekkel a makóiak együtt énekeltek, illetve többször is visszatapsolták őket. A retro divatbemutató idén is jól sikerült.

Gajáta Fanni – Makó

Sokáig voltam távol, Kérek egy kulcsot a szívedhez, Minő guminő és a New York, Rio, Tokyo: csak néhány azok a dalok közül, amelyet a makóiak is meghallgathatott a Happy Gangtől. A formációnak nagy sikere volt, a közönség alig engedte le őket a színpadról: ezt a duó ráadásszámokkal hálálta meg. A közös képek és az aláírás osztogatás sem maradhattak el, sokan álltak sorban egy-egy emlékért.

DSC_6547

A koncert után retro divatbemutatót tekinthettek meg azok, akik a Marczibányi téren maradtak. A lányok az 1960-as és ’70-es évek ruháit vették fel és sétáltak végig a képzeletbeli kifutón.  A pettyekből, a virágmintákból és a dzsörzé anyagból nem volt hiány. A ruhákat egy kis testmozgás követte. A retro aerobikon a neonszínű tornadresszben és fejpántban tornáztak a hölgyek a színpadon.

Képünkből galéria nyílik!

navigate_before
navigate_next

Nagy sikere volt Delhusa Gjonnak is. Az énekessel együtt énekelt a közönség, aki ezt igazi retro ajándékkal köszönte meg rajongóinak. A szerencsésebbek, akik az első sorban álltak zenei kazettát kaptak az Gjontól. A Nika se perimeno életérzés és dal sem maradhatott el.

DSC_6683

A makói Retro Fesztivált utcabál és diszkó zárja: a lemezjátszó mögött Ambrus Ferenc „Rózsi” pörgeti a legjobb retro slágereket.