A hódmezővásárhelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik: a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozást indított lopás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

MH-CSMRFK

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján május 19-én 16:15 és 16:20 között a hódmezővásárhelyi Ormos Ede utca 13/A szám alatti üzletben a sértett a vásárlást követően a bevásárlókosarában felejtette pénztárcáját, amelyet egy ismeretlen nő onnan kivett és a nála lévő nejlontáskába rejtett. A vásárlást követően az ismeretlen személy az eltulajdonított pénztárcával együtt távozott az üzletből.

Az elkövetőről kamerafelvétel áll a hatóság rendelkezésére. A személy 50-60 év körüli, szőkés barna, vállig érő hajú, szemüveget, valamint kék színű nadrágot és zöld felsőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-535-960-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest