Galéria Hírek Makó Programok Színes

Szentpéteri Csilla szerelemről, Makóról- Videóval, galériával

Makón tanult zongorázni, ide kötik a gyökerei, és itt lett először szerelmes Szentpéteri Csilla. Az egyik legjobb barátnője is makói, sőt már a sminkese és a fodrásza is. Kedden este a Temperamento-val a Makói Nyárra érkezett.

 Major Zsuzsanna- Makó 

Makó Arca, sokak szerint pedig a díszpolgári cím nyertese is lehetne Szentpéteri Csilla. A világhírű zongoraművész kedden este a Makói Nyár rendezvény sorozat első fellépője volt. A koncert előtt készítettük vele azt az interjút, amit zenés bejátszásokkal színesítettünk.

„Nemcsak a legjobb barátnőm, de a sminkesem és a fodrászom is makói”- árulta el a beszélgetés elején. Az is kiderült, hogy Makón lett először szerelmes és persze itt tanult zongorázni.

A Temperamento koncert különleges látványvilággal és profi technikával érkezett a városba. Érezhetően hatalmas szeretettel fogadta a közönség a művésznőt. A Hagymaház szabadtéri színpadának nézőtere csaknem megtelt. Bár rengeteg szúnyog volt, a rutinosabbak riasztó spray-vel érkeztek, így a füstgép és a citromos riasztó illat furcsán keveredett a makói, nyári éjszakában. Viszont mindent kárpótolt a koncert.

Galériánkat itt láthatja:

navigate_before
navigate_next