Makó Színes

Luigival zárták a napot a Hagymatikumban

Idén már harmadik alkalommal rendeztek nyugdíjas találkozót a Hagymatikum Gyógyfürdőben. Mint mindig, most is ki lehetett próbálni a különböző gyógyászati kezeléseket és egészségügyi szűréseken lehetett részt venni. Közkívánatra, Luigi lépett fel.

Gajáta Fanni – Makó

Nem csak a kültéri medencék, hanem a napozóágyak is megteltek a nyári nyugdíjas találkozókor: az idősebb korosztály képviselői alig várták a jó időt, hogy a kinti medencékben is lazíthassanak. Az idei harmadik nyugdíjas találkozónak is sok volt az érdeklődője, sokan érkeztek makói kistérségből, köztük Ferencszállásról és Klárafalváról, de Szegedről is átutaztak. Többen már harmadik alkalommal érkeztek a fürdőbe.

– Mondhatni visszajáró vendégek vagyunk és kifejezetten szeretjük a nyugdíjas napokat – árulta el Fazekas József és neje, Aranka, akik a megyeszékhelyről jöttek. – Nekünk a zenei programok tetszettek, főleg a vetélkedő.

DSC_6185

Sokan a benti medencéket választották, illetve a különböző szolgáltatásokat próbálták ki. Most először az elektroterápiás kezelést is bemutatták az érdeklődőknek. Az egészségügyi mérések mindig nagy sikert aratnak a rendezvényeken, ez most sem volt másképpen. Szinte egymásnak adták át a széket a vendégek.

Képünk galériát rejt!

navigate_before
navigate_next

A mai napon a belépőkhöz tombolautalvány is járt, amellyel értékes ajándékot lehetett nyerni. Délután Luigi szórakoztatta a közönséget, aki a jól ismert dalaival készült. Lajtosné Papp Noémi, a marketingcsoport vezetőjétől megtudtuk: októberben még egy találkozóval készülnek a szépkorúaknak.

– Már most is kérdezgettük a vendégeinket, hogy kit szeretnének látni legközelebb – mondta.