Hírek Kék hírek Makó

Lakatlan háznál gyújtott tüzet – videóval, galériával

Nem tudni, hogyan került három, négy napja- a környékbeliek szerint hajléktalan- férfi a makói házikóba, sosem látták még erre.  Szemetet égetett az udvaron, amikor a lángok a magasba csaptak.

Major Zsuzsanna- Makó

Hétfőn reggel le volt lakatolva a bejárati vaskapu, a tűz nyomai még jól látszódtak. A férfit nem találtuk a házban. Az üstökös utca vége, még lakott terület, de hivatalosan nem lakóházat, hanem csak egy kis tárolót építettek fel arra a telekre, ami kigyulladt vasárnap délután öt órakor. A tűzoltók gyorsan eloltották a lángokat.

Hétfő reggel készített galériánkat itt láthatja:

navigate_before
navigate_next

Szántó Józsefné a közelben lakik, ő is azt mondta, nem látta még erre korábban az idősebb férfit. Kinn volt a tűzoltásnál, mert megijedtek, amikor látták a hatalmas füstöt. Ezt mesélte el ebben a videóban:

httpss://www.youtube.com/watch?v=gHUw7G1JcDk

Úgy tudjuk. a városszéli telek egy testvérpáré, de most az unoka birtokolja, mert ő örökölte. A szomszédok azt mondják, ő engedhette ide a férfit, hogy takarítson ki, cserébe azért, hogy legyen fedél a feje fölött.

Egy másik tűz is volt vasárnap este Makón, a Patai téren. Egy lakóház melléképületének teteje gyulladt ki és hatalmas lánggal égett. Tudósításunkat itt olvashatja.