Makó Sport

A VargaBalett első lett Balatonfüreden

A VargaBalett Táncműhely Arabesque csoportja első helyezést ért el a balatonfüredi Sirály Táncfesztiválon.

Albert Barbara – Makó

A táncműhely először vett részt a 13. alkalommal megrendezett Sirály Táncfesztiválon. Két napig tartottak az elődöntők, azt követően pedig a zsűri által kiválasztott legjobb csoportok adhatták elő produkcióikat.

– Sok csoport mutatkozott be a fesztiválon, ráadásul egy műfaji kategóriában pontoztak. Örülök az első helyezésnek az Arabesque-val, bár a legfontosabb, hogy a lányok boldogan és vidáman lépjenek a színpadra – mesélte Varga József.

Sirály Fesztivál1

A balettosok a verseny mellett még a környéken is szétnéztek és élvezték a Balaton csodáit. Hihetetlenül jól érezték magukat, hiszen a fellépéssel egybekötve kikapcsolódhattak.

– Jól jön egy kis nyári pihenés, szeptembertől pedig újult erővel indul a tanév. Ismét lesznek fesztiválok, bemutatók, illetve versenyek az év közben. Karácsony előtt egy újdonsággal is fogunk kedveskedni a tánc szerelmeseinek – árulta el a balettmester.

A VargaBalett augusztusban két tábort rendez Makón, melyre várják az érdeklődőket. A tanév megkezdése előtt egy csapatépítő kókuszgolyó bulit szerveznek, a táncosok különféle édességekkel készülnek az alkalomra.

13465930_367410546716572_1407521569051877837_n

Az Arabesque csoport balerinái: Balogh Molli, Baranyi Natália, Borka Fanni Bíborka, Boros Boglárka, Hajnal Fanni, Juhász Adél, Majoros Vanda, Martonosi Alexa, Nagy Borsika, Németh Lilla, Prágai Maja, Sonkovits Anna, Szabó Réka, Vörös Lili.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.