Szép kis vihart kavart Pitvaros polgármestere, amikor egy, Gyurcsány Ferencet ábrázoló hoaxot osztott meg és kommentált a facebookon. Most ezt eltávolította.

Korom András – Pitvaros

Radó Tibor akkor azt mondta „Mélyen megérintette a lelkét a fotó és az azon szereplő mondat, hiszen a nagyszüleit és édesanyját is a felvidéki Gútából telepítették ki a magyar-csehszlovák lakosságcsere idején”. Így amikor meglátta a pártelnök képét, s rajta a neki tulajdonított mondatot, nem vizsgálta annak igazságtartalmát, így születtek meglehetősen erős kommentje. Radó Tibor nem is finomkodott, amikor a következőket (is) írta:Rohadj meg Fletó! Végérvényesen és visszavonhatatlanul javaslom: Takarodj! Van az a szint, amit következményekkel sem tudok elnézni és elviselni. Rohadj meg te hazaáruló, nemzetgyilkos féreg! Hogy jössz ahhoz, hogy a Nagyszüleimre azt mond, hogy nem Magyarok és hogy Trianon jogos volt minden következményével? Mindenkit megkérek, hogy ha osztja fletó véleményét, akkor engem ne keressen! SOHA!”

A bejegyzések olvastán még Kasuba Róbert plébános is klaviatúrát ragadott, s azt írta a polgármesternek, hogy ilyen képet bárki készíthetett, a polgármesternek illett volna utánajárni, hogy a pártelnök valóban mondott-e ilyet. Illetve felhívta a figyelmét, hogy Radó Tibornak is rosszul esett, amikor a facebookon pletykák alapján formáltak róla vagy munkatársairól véleményt. De arra is felhívta a figyelmét, hogy arra esküdött, hogy – pártállástól függetlenül – minden pitvarosi polgármestere lesz.

Radó bejegyzése miatt előbb közleményben tiltakozott a DK választókerületi elnöksége, mely egyenesen a lemondását követelte, de keményen bírálta őt makói látogatásakor Gréczy Zsolt, a DK szóvivője is.

Radó Tibor a napokban levette a kommentjét a facebookról.

– Kaptam egy levelet Gyurcsány Ferenc személyes jogi képviselőjétől, aki azt kérte, hogy távolítsam el a megosztásom és a kommentemet, Megtettem, de ha valaki politikai tőkét akar kovácsolni, akkor bizony vissza fogom tenni – mondta. Hozzátette: nem Mucsi Tamás választókerületi elnök követelésének engedett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest