Ismét rengeteg embert hozott össze a magyar válogatott a Gloriusban: nem csak az Eb Terasz telt meg szurkolókkal és nézőkkel, hanem a konferencia terem is, ahová a fiatalokat invitálták be. Bár a nemzeti tizenegy elbúcsúzott a tornától, így is büszkék lehetünk.

MH – Glorius Eb Terasz

Többen is arra voksoltak, hogy a magyar válogatott győz Belgium ellen vasárnap este. Vajdáné Marika és Kardos Anikó is erre tippelt. Marika 2-1-et, Anikó 2-0-át jósolt.

– A belgáknál nagyon sok világklasszis van, ezt nem szabad elfelejteni. Bár nem vagyok nagy foci szakértő, de ennyit már tudok – fogalmazott Marika a meccs előtt. Azt is elárulta, hogy melyik volt az egyik kedvenc magyar meccse. – Tavaly nyáron beutaztam Izlandot, két hetet töltöttem ott és nagyon megszerettem az izlandiakat. Nekem az izland – magyar mérkőzés nagyon nagy meccs volt.

DSC_5673

– Annyira fel vannak pörögve és annyira jól indult ez az egész a válogatott számára, hogy úgy gondolom, ott nyerni kell, illetve az első hatban benne kell lenni – vette át a szót Anikó. – Nekem az egyik kedvenc meccsem a portugálok elleni volt, szenzációsan játszottunk akkor.

Rácz Réka nem szeretett volna pontos eredményekbe belemenni, de a győzelemben bízott.

– Mindegy is, hogy mennyi lesz, ugyanis így is szép, amit már idáig elértünk – mondta Réka. A lány nem volt nagy focirajongó, azonban az Eb meghozta a kedvét és lelkesen szurkol a magyar csapatnak. – Nagyon tetszik a hangulata a Glorius Terasznak, azért is jöttünk el, jobb valahol közösségbe nézni a mérkőzéseket.

DSC_5667

Az első félidő is tartogatott izgalmakat, sokszor emelkedett meg az adrenalin szintjük a makóiaknak. Az első gól váratlanul jött, azonban még így is sokan bizakodtak a döntetlenben vagy a győzelemben. Tóth László az első félidőt jellemezte.

– Nagyon megilletődően játszunk, nagyon jó az ellenfél és mi csak védekezünk. Hátha ez a második félidőben változik. Egy-két cserével talán többet tudunk támadni. Nem tudom, a tizenegyesekkel mivel lenne jobb nekünk. Persze jó lenne a döntetlenig és a tizenegyesekig eljutni, de jobb lenne megnyerni a meccset. Azonban most nem így néz ki. Nagyon jó a belgák – vélte László. Hozzátette, a magyar csapat az első 45 percben főleg a védekezésre koncentrált, emiatt az ellenfél kontratámadásokat tudott indítani.

A második félidőben mindenki bizakodott, hogy a magyar csapat megfordítja a meccs állását. Azonban a gólok száma a belgák javára nőtt: a végeredmény 4 – 0 lett az ellenfél javára. A nemzeti tizenegyet a Glorius Eb Teraszán tapssal jutalmazták.

Tekintsék meg a mérkőzésen készült képeinket!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest