Családtagjaikat invitálhatták meg a csongrádi Aranysziget Otthon lakói a szombati nyílt napra. A színes programot egy közös ebéd zárta.

MH – Csongrád

180 idős bent lakó 65 hozzátartója érkezett tegnap délelőtt a csongrádi Aranysziget Otthonba. A műsor igazán sokrétű volt: többféle táncos előadás, színdarab, népdalcsokrok és még vers is volt a porondon. A nyílt napon egy nyugdíjba vonuló munkatárstól is elköszöntek: Horváth-Varga Zsuzsanna 15 évet dolgozott a csongrádi otthonban.

Az Aranysziget dolgozói is kitették magukért: a Cimbalibandi – Vár ránk a világ című zenéjükre Kovácsné Mónika, dr. Némediné Györgyi, Rózsavölgyiné Zsuzsanna, Sarusiné Ildikó, Pető Judit, Urbaniczki Ibolya, Bodáné Éva, Gácsi Ica, Hevesiné Éva, Ménesiné Éva, Labádiné Anita, Krizsa Diána, Apró Erika és Surányiné Erika táncoltak. A tánc mellett egy színdarabbal is készültek a dolgozók.

DSC_5314

Benkő József, az Aranysziget Otthon lakója verssel örvendeztette meg a lakótársait és a hozzátartozókat. Latin és strandart táncokkal szórakoztatott Bottyán Boglárka, Bottyán Blanka, Dóczi Zsilák László és Kosztolányi Elek. A gyerekek a szentesi Szilver Táncsport Egyesület „színeiben” léptek fel.

A nyílt napra az otthon társintézményei is ellátogattak: az Aranysziget Otthon Kisréti otthona lakói az „Egyszer egy királyfi” színdarabbal készültek és adták is elő. Őket Hajdu Csilla készítette fel.

DSC_5324

A nap zárásaként közösen ebédelhettek az otthon lakói és a hozzátartozóik. Ahogy Rózsavölgyi Anna igazgatóhelyettes fogalmazott: a régi közös ebédek hangulatát szerették visszahozni az idősek és a családjaik között.

Alábbi képünk galériát tartalmaz!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest