A CrossFit Trec csapata tartott sportnapot a Sun City szabadidőközpontban vasárnap. Nahóczky Endre és edzőtársai nem csak bemutatót tartottak, de meg is dolgoztatták a vállalkozó szellemű vendégeket.

Szabó Anita – Szeged-Hódmezővásárhely

Jól döntött, aki a hétvégi tikkasztó melegben a vízparti kikapcsolódás mellett döntött és ellátogatott a Sun City Szabadidőközpontba.

– A16 hektáros parkunk egyaránt szolgálja az aktív feltöltődést és a nyugodt pihenést is. A bátrabbak különféle vizes sportokat próbálhatnak ki, lehet jet-skizni és wakeboardozni, de a csendesebb kikapcsolódásként van lehetőség horgászni és fürdeni, strandolni is. A célunk az, hogy családoknak, munkahelyi kollektíváknak, baráti társaságoknak egész napos tartalmas programot biztosítsunk étkezési lehetőségekkel. Aki pedig még hosszabb időt szeretne nálunk eltölteni, mostantól erre is van mód, újonnan felépített apartman házainkban tud megszállni- tudtuk meg a központ marketing vezetőjétől, Sándor Krisztinától, aki arról is beszámolt, hogy rendszeresen járnak ki hozzájuk iskolák, klubok és cégek is különféle sportversenyeket, csapatépítő tréningeket és edzéseket tartani.

DSC_0025

Így volt ez a mostani hétvégén is, amikor is nem csak a napsütés, hanem a szegedi CrossFit Trecesek izzasztották meg a vendégeket.

– Amerikából érkezett ez a mozgásforma, ami egy nagyon magas intenzitású, funkcionális edzést jelent, súlyemelő, gimnasztikai és erőemelő gyakorlatokat ötvözve. A jelenlegi célja a híveinek az, hogy olimpiai sportággá váljon. Mi most azzal a nem titkolt céllal érkeztünk, hogy kedvet ébresszünk másokban is a kipróbálásához. Nem csupán a fiataloknak ajánljuk, hanem minden korosztálynak a megfelelő fizikai és szellemi kondíció kialakításához – lelkesített a CrossFit iránt Nahóczky Endre teremvezető és edző, aki azt is elárulta, hogy nemcsak a kihívások és a komplex órák miatt érdemes ellátogatni szegedi központjukba, hanem a családias légkör miatt is.

DSC_0018

– Nagyon jól felpörget és a dolgos hétköznapokban igazi kikapcsolódást jelent egy negyven perces, izzasztó, fizikális terhelés. Növeli a kitartást és a koncentrációt, remekül fejleszt és feszegeti a határainkat, de nincsenek olyan elvárások, amit ne tudnánk teljesíteni. Változatos és dinamikus óráink vannak, futás, úszás, súlyemelés is szerepel benne például – osztotta meg benyomásait Horváth Rózsa, aki a hét szinte minden napján űzi ezt a sportot már második esztendeje és ennek köszönhetően nagyon sok pozitív hatást érzékelt magán. Javult az állóképessége és a terhelhetősége, elmúltak a térdfájdalmai és sokkal energikusabbnak érzi magát. Saját tapasztalatai alapján is mindenkinek bátran ajánlja ezt a nagy intenzitású mozgásformát. Mi, pedig látva a csapat lelkesedését, teljesítményüket és látható eredményeiket, ezt csak megerősíteni tudjuk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest