Színes

Csanádpalotai az 50 000. látogató

Újabb kerek számot ünnepelhetett a Hagymaházban működő mozi: szombat délután köszönthették az ötvenezredik látogatót. A csanádpalotai lány a Szent Ágota Lakásotthonból érkezett társaival és egy nevelő kíséretével.

Gajáta Fanni – Makó

Meglepetésként érte Móri Gábort és kis csapatát, hogy köztük volt a Makói Mozi  ötvenezredik látogatója. A nevelő és a gyerekek a Központi hírszerzés című vígjátékra váltottak meg a jegyeiket.

– A gyerekek heti programjaként látogattunk el ide. Általában hetente két-három alkalommal elmegyünk különböző programokra, most erre esett a választásunk – árulta el Móri Gábor, a csanádpalotai Szent Ágota Lakásotthon nevelője. Az otthon egyik legfiatalabb lakója, a 16 éves Simon Viviené lett az 50 000. sorszámú mozijegy.

DSC_5359

A csanádpalotai lakásotthonban élők többször járnak moziba, gyakran utaznak át Makóra és Szegedre is. A nevelő mosolyogva tette hozzá: a gyerekek főleg a standra szeretnének menni, azonban a mai napra a filmnézésre esett a választás.

– Múzeumba és vadasparkba is szoktunk járni. Főként a környéken lévő programlehetőségeket használjuk ki – tette hozzá a nevelő.

DSC_5358

A szerencsések Zsámboki Erikától egy ajándékkosarat, illetve mozijegy utalványt kaptak, amelyet egy filmre használhatnak fel.