Kék hírek

Kábítószertermesztő a Makai úton – videóval

Közúti ellenőrzés során kábítószert találtak a rendőrök egy  férfinál. A későbbi házkutatáskor 224 tő marihuánát foglaltak le az egyenruhások.

MH-CSMRFK

A szegedi Makai úton igazoltattak a Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrs körzeti megbízottai még hétfőn 18 óra 20 perckor egy járművet. Annak átvizsgálása során két befőttes üvegben, kábítószer gyanús növényi törmeléket találtak. Ezt követően  T. Pétert, a jármű vezetőjét a rendőrök elfogták és előállították. Az elvégzett előzetes gyorsteszt alapján a 38 éves férfi kábítószert fogyasztott, és vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

dscf1159_0

Már az utcán a cserepekben lévő ültetvény.

A tulajdonában levő ingatlanban végrehajtott házkutatáskor a nyomozók 224 tő marihuána növényt – amelyet a helyszínen lévő szaktanácsadó is megerősített – és az ezek termesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le.

httpss://www.youtube.com/watch?v=YXE3KHtTX5M

T. Péter ellen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon, őrizetbe vétele mellett a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.