Makó Színes

Jó tanuló, jó sportoló diákok kitüntetése

Tegnap az alsósokat, ma délután a felsős, illetve középiskolás jó tanuló és jó sportoló tanulókat jutalmazták a Hagymaház szabadtéri színpadán. 

Gajáta Fanni – Makó

Idén több mint 160 jó tanulót és 24 jó sportolót díjazott a városi önkormányzat. Kothencz Petra, Szalai Zétény és Koczkás Bendegúz tanulmányi és sportolói eredményei is kiválóak lettek.

A közel 180 díjazott a Kálvin Téri Református Általános Iskolából, a Makói Általános Iskola Almási és Bartók Tagintézményéből, a Makói Katolikus Általános Iskolából, a Szikszai György Református Általános Iskolából és a Szent István Katolikus Általános Iskolából, a Návay Lajos Szakképző Iskolából, a József Attila Gimnáziumból és a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskolából került ki.

DSC_5143

A megjelent diákokat az X-Faktorból ismert Benji szórakoztatta.  A fellépés után a gyerekeket név szerint szólították a színpadra, ahol Weszelyné Véghseő Henriettől vehették át a jutalmukat: könyv – és sportszer vásárlási utalványt.

DSC_5166

Stefanik Bianka Ráhel kiváló sportoló kategóriában kapott először kitüntetést. A kislány az Almási iskolában tanul, ősztől a 8. osztályba készül.

– Kézilabdázok és iskolában atlétikázok. Jelenleg az UKC U13-as korosztályában játszok – árulta el Bianka. Mint elmondta, anyukája miatt választotta ezt a sportágat, ugyanis ő is kézilabdás volt. – A sport mellett még rajzolni szeretek. Idén én is részt vettem a Bagolyvárban a rajztáborban, aminek pénteken nyílik a kiállítása.

navigate_before
navigate_next