Hírek Makó Színes

A makói Kiss Imre lehet az ország kedvenc apukája

A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal határozta el, hogy megkeresi az ország kedvenc apukáját. Az olvasók május végéig küldhették el legkedvesebb történeteiket, amik közül az Nlcafé zsűrije kiválasztotta a végső győzelemre esélyes kilencet. A jelöltek között van Kiss Imre is, aki június 26-ig várja a szavazatokat.

A makói Kiss Imrét kisebbik lánya, Goldina jelölte a legjobb apuka címre. Lánya szerint Imre nemcsak a világ legjobb apukája (kiskorában ő volt vele gyesen, míg az édesanya dolgozott), de a legjobb nagypapa is, akit csak el lehet képzelni. Ikerpár unokáival is ő maradt otthon születésük után. – Ez különösen nagy szó, mert a kisfiam autista – teszi hozzá Goldina. Imre mindenben segít lányának és unokáinak, teszi mindezt végtelen derűvel, életerővel, bölcsességgel, nyugalommal, de legfőképp szeretettel.

A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal indította el az ország kedvenc apukája pályázatot. Arra kérték az olvasókat, hogy egy-egy szívhez szóló, őszinte történettel jelöljék erre a címre azt az édesapát vagy nagypapát, akiről úgy gondolják, különösen sokat tesz azért, hogy a családja boldog életet éljen, gyermekei pedig kiegyensúlyozott, egészséges és magabiztos felnőttekké váljanak.

Rengeteg jelölés érkezett, amelyekből az Nlcafé öttagú zsűrije, köztük Varga Izabella színésznő, Till Attila riporter, műsorvezető, rendező és Varró Dániel költő, műfordító kiválasztotta azt kilenc jelöltet, akik közül az olvasók dönthetik el, ki legyen a nyertes. A szavazás elindult, voksolni június 26-ig lehet, akkor dől majd el, ki lesz idén az ország kedvenc apukája.

A nyertes egy családi kalandpark belépő és egy rekesz kézműves sör boldog tulajdonosa lehet, továbbá elviheti családját egy pihentető hosszú hétvégére is.
További információ és a szavazás ezen a linken.

One Response

  1. Igazi nagy családos nagypapa Természetesen Kis Imre ? ?.

Comments are closed.