Hírek Makó Ország-világ Sport

Mit keresett David Guetta a makóiakkal az EB-n?

A világhírű DJ írta a 2016-os labdarúgó EB dalát, és biztosan feltűnt a mérkőzéseken is. De, hogyan lehet, hogy éppen a makóiakkal?

Major Zsuzsanna – Makó/EB

A makói Árva Szabolcstól kaptuk ezt a képet. A Magyarország- Izland mérkőzésen készült. Szabi balra látható, középen pedig talán egy világsztár?

IMG_1659

Nem lenne meglepő, hogy Guetta ott volt, hiszen ő írta az EB dalát, aminek a klipje rögtön a magyar csapattal indul. Itt nézheti meg:

httpss://www.youtube.com/watch?v=QKqP36nymV4

Szabi játszani hívott bennünket, annyit küldött hozzá: „Szerintetek, ez ki lehet?” Elsőre beugrottunk, és rögtön ledévidgettáztuk. Azután picit alaposabban megnéztük a képet.

Mellé tettünk egy másikat is.

o-DAVID-GUETTA-facebook

 

Fejhallgató- OK

Szőke hosszú haj –OK

Menő mosoly- OK

Arcforma- OK

Ezek alapján, még el is hihetnénk, hogy a fiúk Guettával szelfiztek. Azonban, ami a képen nem látszik, hogy ez a DJ magyar. Facebook oldala itt látható, ahol többen is pózolnak vele. Láthatóan mindenki jó poénnak tartja.  Szóval, van egy magyar David Guettánk.

A Nemzeti Sport olvasói is kiszúrták.  Itt írnak róla.

Szabi kiegészítette a sztorit azzal, hogy ők sem dőltek be, de annyira meglepő és menő jelenségnek látták a srácot, hogy kattintottak vele. Mi pedig köszönjük nekik! Hasonló képeket várunk a Makóiak az EB-n facebook csoportunkba!