Hagyományteremtő horgászversenyt szerveztek a makói Duocor (korábbi nevén ASS) dolgozói. A deszki tónál megrendezett megmérettetésen 39-en vettek részt.

Gajáta Fanni – Deszk

Szombat reggel élettel telt meg a deszki horgásztó, ugyanis a Duocor Horgászversenyének adott helyet. A jó hangulatú versenyen 39-en vettek részt, a vendégekkel együtt 72-en vártak a kapásra.

DSC_4466

– Körülbelül négy héttel ezelőtt kezdtük el a szervezést, de most itt vagyunk. Ez egy spontán ötlet volt: valaki bekiabálta a műhelybe, hogy kéne egy horgászverseny – mondta Nacsa József szervező. – Pontosan nem tudnám megmondani, hogy Makóról hányan érkeztek, mivel sokan Deszkről, Szegedről, Kiszomborról is átjárnak dolgozni, de az biztos, hogy az egész régió képviselteti magát.

A szervező elárulta, a horgászat számára a kikapcsolódást jelent. Hozzátette, imádja a Marost is, ahová baráti társasággal jár le pecázni. A horgászverseny 8 órakor kezdődött. Polcsán Mátyás a sípszó után szinte azonnal a kezében tarthatott egy halat.

DSC_4434

– Nagyon régóta horgászok, de csak amatőr szinten. Sok szerencse, jó etetőanyag, csali és idő kell hozzá. Ilyenkor minden marhaság kimegy a fejemből, lenyugszom – mondta el Mátyás. – Vagy haverokkal, vagy a nejemmel járok el. Most is ő van velem, mivel ő dolgozik a cégnél.

A versenyt sertéspörköltek zárták a résztvevők. A díjazás sem maradhatott el: az első három helyezett különböző értékű vásárlási utalványt kapott. Nacsa Józseftől már most megtudtuk: ősszel is szeretnének újabb megmérettetést szervezni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest