Hírek Makó Sport

Makói szurkolókról ír a francia lap

A makói zászlóval együtt került be a La Provance egyik oldalára Tóth László. A városból több tucat csapat indult útnak Marseille-be a Magyarország-Izland mérkőzésre. Kocsival, repülővel, mások busszal érkeztek. Izgalmas képek készültek.

Major Zsuzsanna – Makó/EB

– Makóról érkeztem, ez a hagyma fővárosa Magyarországon. Hagymavárosnak is nevezik – kezdte interjúját Tóth László. Hatalmas MAKÓ feliratú zászlóval készült róla kép. A La Provance újságírójának azt is elmondta örömmel néznek szét Marseille-ben, sok a látnivaló és nagyon örül, hogy a magyar válogatott kijutott az EB-re. Dzsuzsáknak, Gerának és Bödének adta a legnagyobb reményt.

A Makóiak az EB-n facebook csoportunkban már a meccsre készülve is posztoltak képet.

 

image3

Együtt izgulta végig a mérkőzést és üvöltött az egyenlítő gólnál a közel húszezer magyar szurkolóval. A fiúk győzelmi ünnepét is elkapta.

image4

A makóiak kocsival, busszal vagy éppen repülővel érkeztek Marseille-be. Ezen a képen Kurai László, Gergely Gábor, Siket Tibor és barátaik láthatóak, még indulás előtt.

image5

Árva Szabolcsék is összeálltak egy közös fotóra indulás előtt. Ők is autóval vágtak neki az útnak.

image6

Ezt a képet pedig Tóth András, Surmó készítette az egyik Marseille-i Pubban. Itt hagyott egy Makó matricát.

image7

Szerdán a portugál csapat ellen játszik a magyar válogatott. A makohirado.hu facebook csoportjába várjuk továbbra is a képeket, videókat, hogy megoszthassuk másokkal.

One Response

  1. A szurkoló meg a néző nem ugyanaz!!!!

Comments are closed.