Makó Színes

Bubifoci a Hagymatikum családi napján

Többféle versennyel, bubifoci bajnoksággal és kvízzel is várták a vendégeket a Hagymatikum Gyógyfürdő mai családi napján.

Gajáta Fanni – Makó

A román és a szerb ortodox pünkösddel egy időbe szervezték meg a Hagymatikum családi napját, így nem is meglepő, hogy rengeteg vendég érkezett a szomszédos országokból. A programok 14 órától kezdődtek, elsőként a nagy kedvenccel, a fagyi evő versennyel. Nem csak a kicsik, hanem a nagyok is örömmel jelentkeztek a megmérettetésre.

DSC_4880

– Sajnos a tavalyi rekordot nem sikerült megdönteni, de csak egy nagyon picivel maradt le az idei győztesünk – mondta Scheitzner Beáta igazgató. – Idén újdonságnak számított a bubifoci verseny, ahová 5 fős csapatokat vártunk.

Bár a gyerekeknek szervezték a kapura rúgó és célba dobó versenyt, azonban a felnőttek is ugyanolyan nagy örömmel vettek részt rajtuk. A családok vízi váltóversenyre és Hagymatikum kvízre is jelentkezhettek. Azonban sokan a különböző medencéket vagy éppen a napozóágyat választották.

DSC_4886

A bubifoci elsőként érkezett a Hagymatikumba. Az igazgató beavatott minket a részletekbe is.

– Ez egy felfújható gömb, amelybe bele kell bújnunk, azonban a fejünk is kint van belőle. Ez egy kicsit megnehezíti a focizást, mivel mindenki olyan, mintha egy szumós lenne. A gyerekek nagyon szokták élvezni, ugyanis neki lehet menni a másiknak úgy, hogy a másiknak nem okoznak fájdalmat és az esések is kellemesebbek – fogalmazott Scheitzner Beáta.

A kép galériát rejt! 

navigate_before
navigate_next