Makó Ország-világ Sport

Ünnepi csók, egyszarvú, pálinka – Makón szurkoltunk

Pálinkával koccintottak a makói szurkolók a szombati magyar-izland EB meccs eredményére a Glorius Hotel EB teraszán. A magyar gól után még ünnepi csók is elcsattant. Megtaláltuk a legszebb mosolyt is.

Major Zsuzsanna – Glorius EB terasz

Élő bejelentkezéssel indítottuk a Magyarország-Izland meccset. Megkérdeztük a szurkolókat, mire tippelnek, mi lesz a végeredmény. Szinte mindenki azt mondta, döntetlent játszunk vagy győzünk. Fel sem merült, hogy kikaphatunk. A mérkőzés végéig az izlandi gól után nagyon feszült volt a hangulat. Folyamatosan azt találgatták, a sok helyzetből mikor lesz végre gól. Az orosz bírónak pedig többen szemüveget írattak volna fel.

DSC_0233

Tóth Endre döntetlent tippelt a meccs előtt. Igaza is lett. Itt nézheti meg élő bejelentkezésünket, amelyben előkerül egy egyszarvú is és megtaláltuk a legszebb mosolyt.

httpss://www.facebook.com/makohirado.hu/videos/853770661395269/

A magyar gólkésőn érkezett, hatalmas örömmel fogadták a makóiak. Volt, aki felpattant a székről örömében, más óriásit üvöltött. Az egyik pár csókkal szentesítette az eredményt.

DSC_0210

Ez a család magyar zászlókkal jött szurkolni. A fiúk magukra vették a lobogót és körberohanták a teret örömükben.

DSC_0222

A Glorius EB teraszról legközelebb szerdán jelentkezünk. Kövesse a makohirado.hu tudósításait! Az alábbi kép galériát rejt:

navigate_before
navigate_next